11-01-08

Gefopt.....

De Engelse komiek Tommy Cooper was iemand die niet alleen op het podium, maar ook in het dagelijks leven bekend stond om zijn gevoel voor humor. Vooral practical jokes hadden zijn voorkeur.

Zo was Tommy Cooper eens op een feestje bij een vriend. Cooper was met de auto naar het feest gekomen, maar Tommy Cooper had de hele avond behoorlijk lopen drinken.

Zijn vriend vond het gezien de verregaande staat van dronkenschap verstandiger dat Tommy niet in de auto stapte, maar dat hij met een taxi naar huis werd gebracht.

Tommy Cooper was het daar niet mee eens. Pas na lang mopperen en tegenstribbelen ging hij akkoord en werd hij een taxi ingewerkt. De vriend betaalde de taxi-chauffeur vooraf, omdat hij dacht dat Tommy te dronken was om te betalen.

Cooper werd thuisgebracht, maar voor hij uitstapte en naar huis wankelde stopte hij nog wat in de borstzak van de chauffeur. "Here. Have a drink on me."

Toen de taxichauffeur even later in zijn borstzak voelde, vond hij daar een theezakje.

 

Nog een gezellig weekend allemaal. 

20:18 Gepost door Jef in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

jef...goede middag hahahahahaha....schitterend gevonden...moet ik zeker onthouden ! Ik zal die aan kabouter ' Grijsbaard ' vertellen ...lieve groetjes voor jullie allen....:-))pepino

Gepost door: pepino | 12-01-08

Ik kom met de deur binnen want het weekend is begonnen...de regenachtige dag van gisteren zullen we maar afsluiten met een lach en hopen op een beetje zon deze dag...lieve groetjes

Gepost door: yolanda | 12-01-08

De commentaren zijn gesloten.